KIDS CLUB logo. After School Viseu de Sus, Maramures.

Cuprins articol

ABI`S KIDS CLUB

ABI`S KIDS CLUB logo pe fond albastru. After School Viseu de Sus, Maramures.

Concept

ABI`S KIDS CLUB are la bază ideea de a crea un mediu sănătos, unde fiecare copil să poată învăța lucruri noi prin practică, mișcare, joacă și explorare.

Obiectivul principal este descoperirea de către fiecare copil a propriei identități și formarea unei imagini pozitive de sine. Prin învățare, ABI`S KIDS CLUB va ajuta copiii să adopte un comportament disciplinat în societate. Acestea se desfășoară într-un spațiu generos cu dotări moderne iar curtea asigură climatul adecvat pentru relaxare și distracție.

Imaginea de bază

Alegere Typeface

Alegerea formelor și a culorilor

Introducere caractere

Albastru / Roșu / Galben / Verde - De Ce?

Motivul este unul cât se poate de bun când te gândești că trebuie să transmitem o multitudine de sentimente și trăiri din sufletul celor mici. Roșu este pentru „nebunii”, albastru este pentru „încredere”, galben este pentru „fericire” iar verde pentru „bucurie”.

Slogan

„Învățare prin joc și mișcare” este sloganul cel mai potrivit având în vedere obiectivul.

ABI`S KIDS CLUB logo pe fond albastru. After School Viseu de Sus, Maramures. KIDS CLUB logo. After School Viseu de Sus, Maramures.
Insigne
Dorel Ichim CEO Story Web-01
ICHIM DOREL
Specialist SEO

Programează o întâlnire pe Zoom și îți arăt GRATUIT tot ce ar trebui să implementezi pentru a duce site-ul pe prima pagină din Google.

CAUTĂ ARTICOLE

Contact StoryWeb