Carduri NFC Configurate

Card NFC

Carduri NFC Personalizate, pentru creșterea afacerii tale

Card NFC

Card NFC Personalizat - Google Review NFC Card

StoryCard – Card NFC pentru Recenzii Google, soluție inteligentă simplă și rapidă pentru obținerea recenziilor Google de la clienții dvs. mulțumiți. Cu acest card NFC simplificați procesul de colectare a recenziilor și creșteți încrederea în afacerea online a afacerii dvs.

Tot ce trebuie să faceți este să-i rugați politicos pe clienții dvs să lase o recenzie în care să povestească despre experiența lor. Procesul pentru postarea unui review Google durează maxim 2 minute. Utilizați acum Story Card și colectați review-uri pozitive. Tot procesul de obținere a recenziilor Google este acum simplificat.

StoryCard NFC

Facebook Review NFC Card

StoryCard – este card NFC personalizat cu care poți colecta review-uri pozitive pentru pagina dvs de Facebook într-un mod foarte rapid și simplu. Este același proces ca și la postarea de recenzii Google, doar că la apropirea cardului de telefon se va deschide linkul spre pagina de recenzii Facebook.

Mai mult decât atât, putem configura cardul pentru a împărtăși altora simplu și eficient profilul tău de social media. 

Facebook Review

Story Card Pentru Afacerea Ta

StoryCard – cardul tău pentru recenzii, prin care alții spun povești de 5 stele despre tine sau prin care tu poți să-ți spui povestea altora.

Avem carduri NFC cu design predefinit însă pot fi solicitate și carduri NFC personalizate. La cardurile personalizate există condiția de comandă pentru minim 5 carduri și se aplică costuri suplimentare. La acestea putem printa cod QR spe link, fotografii, date de contact, etc. 

Preț Card NFC Personalizat

Story Card Standard – Prețul pentru cardurile NFC va fi aplicat în funcție de numărul de carduri comandat. Cu cât comanda este mai mare, cu atât prețul este mai mic. 

Puteți cumpăra pachetele deja existente în site. Dacă doriți un număr diferit față de pachetele afișate, vă rugăm să ne scrieți pe WhatsApp la numărul 0745 81 66 55.

StroyCard Standard vine cu design personalizat predefinit, afișat în site. Poate fi integrat orice link. Material PVC alb, cu Imprimare UV față – verso. Transport gratuit la comenzi mai mari de 300 Lei.

Story Card Premium – Pentru acest tip de card există comanda minimă de 3 carduri. Prețul pentru cardurile NFC Premium va fi aplicat în funcție de numărul de carduri comandat. Cu cât comanda este mai mare, cu atât prețul este mai mic. 

StroyCard Premium este un card NFC personalizat cu design-ul stabilit împreună cu clientul. Putem tipări imagini, coduri QR sau informații de contact. Poate fi integrat orice link. Material PVC alb, cu Imprimare UV față – verso. Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 500 Lei.

Cum faci comanda?

În formularul de contact lasă-ne datele de contact, adresa de livrare și detalii dspre numărul și tipul de card dorit. Dacă ai întrebări suplimentare te rugăm să ne contactezi la 0745 81 66 55.

Cum funcționează Cardul NFC personalizat?

1) Apropie cardul NFC de spatele telefonului.

Card NFC

2) Deschide fereastra spre browser, care se va deschide pe ecran.

Card NFC

3) Oferă 5 stele și povestește despre experiența ta.

5 Stele și Recenzie Google

4) Apasă butonul Postare

Cine poate folosi Cardul NFC?

Orice afacere care are obiectivul de a crește în căutările locale din Google și de a depăși concurența.

Aici enumerăm câteva: Farmacii, Cabinete Medicale, Cabinete Stomatologice, Service-uri Auto, Cofetării, Cafenele, Agenții Imobiliare, Orice Magazin Online, Cabinete de Avocatură, Notari, Cabinete Veterinare, și lista poate continua.

Ideea este că prin colectarea recenziilor pozitive vei crește încrederea în compania ta sau notorietatea brandului. La oricare tip de afacere putem crea carduri NFC personalizate care să includă elemente unice precum denumiri, date de contact, cod QR pentru scanare sau fotografie cu produse sau cu clădirea.

Află mai multe despre importanța Google Business Profile din pagina Servicii SEO Local.

SEO Local Card NFC Google Review

Ce înseamnă NFC?

NFC este un acronim pentru Near Field Comunication ( în română – comunicare în câmp apropiat ). Este o tehnologie wireless care permite schimbul de date între dispozitive apropiate unul în fața celuilalt, în general la o distanță de până la 10 centimetri. Tehnologia NFC utilizează unde radio de joasă frecvență ( 13,56 MHz ) pentru a facilita comunicarea între dispozitive. 

În zilele noastre smartphonu-urile au integrată tehnologia NFC. Dacă ați plătit sau aveți posibilitatea de a plăti cu o aplicație de plăți precum Samsung Pay, Apple Pay sau Google Pay, înseamnă că aveți un telefon cu NFC integrat. Pe lângă smartphone-uri, uneori puteți găsi NFC pe tablete, difuzoare, obiecte de colecție și chiar console de jocuri precum Nintendo Switch și 3DS.

Deși poate părea nouă, tehnologia NFC este din ce în ce mai folosită și ajută mult la vizibilitatea companiei sau creșterea brandului personal. 

Ce este un Card NFC?

Un card NFC conține un cip NFC încorporat și asta permite cardului să comunice cu telefonul mobil. Aceasta este o caracteristică extrem de importantă care poate fi folosită pentru mai multe sarcini. Din acest motiv, mii de companii folosesc cardul NFC pentru a crește vânzările sau pentru aatrage mai mulți vizitatori în site-ul lor. 

Cum poți folosi NFC-ul StoryCard?

  1. Recenzii pentru compania ta în profilul Google Business Profile ( Google Maps ). Știai că unul din cei mai importanți factori de poziționare în căutările locale Google Business sunt recenziile? Da, pentru a ajunge în cele 3 afișări în căutările locale și a depăși concurența ai nevoie de multe recenzii pe Google Business. 
    Putem configura cardul tău cu link spre profilul companiei tale. În felul acesta, poți solicita foarte ușor recenzii de la clienții mulțumiți de serviciile sau produsele tale. Vei fi uimit cât de multe recenzii poți colecta de la clienții mulțumiți într-un timp foarte scurt! 
  2. Recenzii pe pagina de Facebook – la fel ca și în cazul recenziilor pe Google Business, recenziile Facebook au un impact major asupra afacerii tale. Cu cât ai mai multe recenzii de la clienții mulțumiți, cu atît șansele de a crește vânzările sunt mai mari.
  3. Link spre site-ul tău. Pentru a avea mai multe vizite directe în site-ul tău sau spre o pagină specifică din site. Asta te ajută enorm. Cu cât ai mai multe vizite în site cu atât vânzările pot  crește iar site-ul poate fi poziționat de Google mai repede în primele pagini în căutări. Un factor într-o poziționare bună pe Google este numărul vizitelor în site și al conversiilor. 
  4. Carte de vizită virtuală. Dacă ai un site, poți crea o pagină cu detaliile despre tine și serviciile tale spre care putem face direcționare. În felul acesta oferi în același pachet o carte de vizită fizică cu datele esențiale dar și o pagină virtuale cu detlii mai amănunțite despre tine și afacerea ta. Avantajul este că o persoană care accesează pagina ta cu cardul NFC va avea informații actualizate despre ce faci.
https://brandfetch.com/storyweb.ro