Logo făcut pentru Rednic Pro Detailing.

Cuprins articol

Rednic Pro Detailing

Pen Sketch logo Logo Negru

Rednic Pro Detailing are în spate o poveste care inspiră. 

Mariu Rednic este fondatorul companiei. A început această afacere imediat după terminarea liceului, la doar 18 ani. Începuturile nu au fost ușoare. Nimeni nu credea că putea dezvolta această afacere spre succes. Însă Marius avea o viziune diferită față de alte ateliere și nu a renunțat. A continuat pentru a-și îndeplini visul de a avea cel mai bun atelier din nordul României.  Pentru a realiza acest lucru, Marius a mizat pe două aspecte importante. Trebuia să lucreze cu cele mai bune materiale de pe piață și să găsească oameni talentați care să-i instruiască și să devină profesioniști foarte talentați care să facă o artă din colantarea mașinilor.  Acest mod de gândire l-a propulsat rapid spre ceea ce a devenit azi. După 7 ani de activitate, mii de mașini au trecut prin atelierul Rednic Pro Detailing. Și acum prioritatea numărul 1 este calitatea produselor și a oamenilor care lucrează în atelier. Tocmai datorită progresului, Rednic Pro Detailing avea nevoie de o nouă imagine care transmită în cel mai bun mod posibil ideea de calitate și profesionalism, mai ales că identitatea lor avea să fie asociată cu mașini de top precum Lamborghini, Tesla, Mercedes, BMW, Ferrari și multe alte mărci renumite. Mai jos puteți vedea modul nostru de lucru și care sunt elementele care au dat naștere noii imagini Rednic Pro Detailing.

Înainte

După

Logo făcut pentru Rednic Pro Detailing.

Proces de lucru

Am analizat cu atenție dorința lui Marius despre ceea ce trebuia să transmită nou imagine a companiei: profesionalism, calitate. La asta noi am adăugat ideea forță și dinamică, calități ce nu trebuie să lipsească în acest tip de business. Bineînțeles, trebuia să iasă ceva unic. De aceea am analizat cu atenție cum putem construi o siglă unică și cum să scoatem în evidență numele REDNIC, care este baza noii identități vizuale. Iată cum am procedat: am căutat elemente folosite în acest tip de business care să le integrăm. Apoi am desenat caractere care să le folosim pentru numele REDNIC.

Folia

Folie colantare masini

Cutter

Cutter

Mașina în viteză

Fast red car
Sigla desenata după forma foliei
Pro detailing desenat după forma cuterului.
Dinamică după Masina rapidă

Rednic Pro Detailing vizitat de Andy Popescu

Marius Rednic a ajuns la succesul la care visa la începuturi. Noua lui identitate vizuală poate fi acum asociată cu nume mari din România. La târgurile auto sau la concursuri, identitatea vizuală Rednic Pro Detailing iese din tipare.

Marius și prietenii
Logo design Rednic pro Detailing la târgul auto.
Lamborghini
Mercedes car
Dorel Ichim CEO Story Web-01
ICHIM DOREL
Specialist SEO

Programează o întâlnire pe Zoom și îți arăt GRATUIT tot ce ar trebui să implementezi pentru a duce site-ul pe prima pagină din Google.

CAUTĂ ARTICOLE

Contact StoryWeb