Logo Design Tasty Cakes

Cuprins articol

Tasty Cakes

Concept

Expresia cheie care a stat la baza acestui proiect a fost „Cireașa de pe tort”. Tortul este complet și fără o cireașă deasupra dar adesea cireașa este detaliul care îl face să fie extraordinar, deosebit, desăvârșit. Ne-am dorit să scoatem în evidență că Tasty Cakes aduce acel „ceva”, adică detaliul sau aspectul plăcut care face felia de prăjitură foarte valoroasă. 

Identitatea vizuală Tasty Cakes trebuia să fie pusă în legătură cu prăjitorile sofisticate, cu un gust desăvârșit care pot fi servite în mare parte la evenimente importante și mari, precum nunți, ceremonii sau aniversări. Astfel am folosit în construcția designului 3 elemente: tortul, cireașa și crema.

Imaginea de bază

Cireasa pe tort

Schiță

Logo din creion

Violet - De Ce?

Culoarea violet este adesea asociată cu regalitatea, noblețea, luxul, puterea și ambiția. Violetul reprezintă, de asemenea, semnificații de bogăție, extravaganță, creativitate, înțelepciune, demnitate, măreție, devotament, pace, mândrie, mister, independență și magie. Este exact ce dorim să transmitem despre serviciile Tasty Cakes.

Tasty Cakes creion Tasty Cakes Logo design color

Slogan

There`s Always room for cake – pentru că indiferent de situație, nu poți refuza o felie de tort.

Torturi by tasty cakes

Tort Gold
Tort verde
Tort ciocolată
Tort cu animalute
Dorel Ichim CEO Story Web-01
ICHIM DOREL
Specialist SEO

Programează o întâlnire pe Zoom și îți arăt GRATUIT tot ce ar trebui să implementezi pentru a duce site-ul pe prima pagină din Google.

CAUTĂ ARTICOLE

Contact StoryWeb